Je bruiloft en corona

Lieve bruidsparen

Corona! Wat raakt het ons allemaal en wat zal het jullie ook raken. Voor de mensen die trouwen voor 1 juni gaat de bruiloft niet door en we vinden dat zo rot voor iedereen. We krijgen veel vragen van bruidsparen en het leek ons daarom fijn om hieronder weer te geven hoe wij ermee omgaan als je bruiloft nu niet doorgaat in verband met de corona. Daarnaast hebben we mogelijk nog enkele tips.

Rene en Ilona

Enkele tips:

Tip 1: 

Probeer rustig te blijven en blijf relativeren. Het is een onzekere tijd en het is vaak fijn om een datum af te spreken waarop je gaat beslissen of je de bruiloft laat doorgaan. De situatie zal blijven veranderen en ontwikkelen. Houd bijvoorbeeld 6 weken van te voren aan en hak dan de knoop door.

Tip 2:

Bedenk alvast een back up plan. Zouden jullie consessies wil doen als het gaat om je bruiloft of dat je het dan liever verzet. Je zou natuurlijk altijd al wat opties kunnen doornemen met je leveranciers.

Tip 3:

Als je je bruiloft wilt verzetten, kijk naar waar je het naartoe wil verzetten. Je kunt ook heel mooi trouwen in oktober november. Twee voorbeelden van een bruiloft in oktober/november zijn : Ilse en JosRonald en Jacqueline. 
Kies vooral wat bij jullie past.

Tip 4:

Bijna iedereen trouwt op een vrijdag of zaterdag. Dit zijn echt bizarre tijden, dus overweeg ook vooral of je op een andere dag zou willen trouwen. Je vrienden en familie nemen vaak toch wel vrij en dan heb je mogelijk net iets meer mogelijkheden. Iedereen heeft het er toch voor over om bij jullie dag te zijn?

Tip 5:

Overleg vooral met al je leveranciers. Het betekent voor iedereen wat. Hoe meer je overlegt hoe meer er mogelijk is. Wij merken dat iedereen wel wil meedenken.

Tip 6: 

Wij hebben nog voldoende ruimte vanaf oktober! Zelfs nog enkele gaatjes in september.

Hoe gaan wij ermee om als je je bruiloft moet verzetten?

Afstemming:

We zouden het super fijn vinden als jullie het in afstemming met ons doen. Wij zullen er alles aan doen om te kijken naar mogelijkheden. Door de uitbreiding van twee fotografen, hebben we ook meer mogelijkheden. Daarnaast hebben we een breed netwerk van fotografen die mogelijk anders wat zouden kunnen betekenen, maar in eerste instantie gaan we er vanuit dat wij het kunnen vastleggen met ons team. We gaan later een planning maken welk teamlid welke bruiloft gaat vastleggen.

Hoe gaat dat qua kosten?

Wij willen er graag met elkaar uitkomen. We gaan er vanuit, dat als de datum verplaatst wordt , dat we kunnen regelen dat in ieder geval twee fotografen uit ons team kunnen.

Dan moeten we kijken naar andere mogelijkheden. Als er wordt afgestemd met ons is er veel mogelijk.

Contactmogelijkheden: 

Wij hebben beiden cruciale functies in de zorg en het ziekenhuis. Dit betekent dat we nu veel werken. Natuurlijk kunnen we altijd in contact komen. Mail of stuur ons een whats app berichtje en we kijken hoe we even in contact kunnen komen. Oh ja als je ons appt, maak dan vooral een groep aan bij whatsapp waar wij beiden in zitten. Zo heb je sneller antwoord en wij spreken elkaar nu ook niet elke dag. Zo zijn we meteen beiden op de hoogte van alle gemaakte afspraken.

En bruidsparen die nog gaan trouwen en een kennismaking willen? 

We zijn met het team uitgebreid dus neem vooral contact met ons op. Ook daarin kijken we naar de mogelijkheden. Onze voorkeur gaat wel uit om het kennismakingsgesprek later te plannen als we weer fysiek kunnen afspreken. Wij geloven erin dat de klik het belangrijkste is. We kunnen al wel vast de datum reserveren.

Wij wensen jullie voor dit moment sterkte , gezondheid, liefde en voor de toekomst vertrouwen.We hebben contact.

Groetjes Rene en Ilona

CONTACT IK