Zeggen jullie ook ja IK wil ?

Bruiloftreportage

IK kent verschillende pakketten om jullie mooie dag vast te leggen. Kijk gerust rond en we plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat het beste bij jullie past.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan hebben wij een fantastisch Destination Wedding pakket voor jullie klaar liggen.

LUXE TROUWALBUMS

De herinnering aan jullie bruiloft is mooi, maar met behulp van een schitterend trouwalbum blijft die herinnering nóg mooier.

Bijzonder

Natuurlijk maakt IK ieder trouwalbum bijzonder. Er is keuze uit verschillende buitenkanten, van luxe leer tot linnen en nog veel meer.  Elk album wordt geleverd in een prachtige luxe opbergkoffer of doos.

Het leukste is dat jullie zelf de foto’s voor het album mogen uitkiezen. Wij zullen deze verwerken in het album. Hoe gaaf is dat?

Ouder-albums

Jullie ouders kijken vast ook graag terug naar jullie prachtige dag.

IK verzorgt ook graag een kleiner kopie van jullie trouwalbum. Deze mini-albums zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handzaam klein formaat. De albums zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit en materiaal als het trouwalbum.

RECENSIES

Wat een fantastische mensen en boven dat fantastische foto’s!! Ilona en Rene zijn niet te beroerd om even te helpen met praktische zaken tijdens de bruiloft. Mijn man en ik konden volledig ons zelf zijn en hebben de spontane foto’s gekregen die wij graag wilde! Een echte aanrader �. Bedankt toppers!

Marit Veurink, Trouwreportage

All credits to Rene en Ilona en een flinke dosis liefde! Wat hebben zij onze trouwdag geweldig weten vast te leggen op 6 september 2018 . Dezelfde avond ontvingen we al een preview en we wachten met smart op de rest van de mooie foto’s! Deze 2 toppers verstaan hun vak en je voelt je echt op je gemak bij ze op je meest intieme,emotionele en zelfs gekke moment. Mede dankzij hun konden wij nog meer stralen en kijken we met een grote lach terug op de herinneringen die we hebben.

Charissa en Maikel, Bruiloftreportage

Wat een toppers! Helaas kon Ilona niet op onze grote dag, 25 januari, maar Nadine was een super stand in. Wat een heerlijk ontspannend sfeer en we hebben ze bijna de hele dag niet opgemerkt. En wat ontzettend blij zijn wij met de mooie foto’s, je droomt weer helemaal weg naar de dag bij het zien van de beelden! Alle lof voor IK fotografie

Yvonne en Nick , Bruiloftreportage

Rene en Ilona bedankt dat jullie onze trouwdag hebben vastgelegd! Wat een geweldig mooie foto’s hebben wij mogen ontvangen. Vlak na de bruiloft al een eerste selectie gekregen en deze week de rest van de foto’s.

De samenwerking tussen jullie loopt perfect. Juist doordat jullie met z’n tweeën zijn geeft dat een bijzonder tintje om terug te kijken op die dag; mooie momenten worden door jullie vanuit verschillende perspectieven vastgelegd.
Wij hebben een fantastische trouwdag gehad en mede door jullie foto’s kunnen we hier ook nog eens heel mooi op terugkijken.

Marloes en Rien , Bruiloftreportage

Afgelopen zaterdag hebben Ilona en Rene op geweldige wijze ons huwelijk vastgelegd! Wij kunnen ze dan ook iedereen aanraden. Ze bieden namelijk een totaalpakket aan inclusief een drone en een fotospiegel (allebei doen!). Los van het feit dat ze topapparatuur hebben en fantastische foto’s hebben gemaakt, (die we voor een deel al de dag erna kregen) vonden wij het vooral heel fijn dat ze beiden zo leuk in de omgang met ons en al onze gasten waren. Het enthousiasme en het plezier spat ervan af bij beide en ze werken werkelijk super samen, echt een meerwaarde om twee fotografen te hebben. Enkel bij de fotoshoot hebben we ze opgemerkt! Ilona en Rene onwijs bedankt!

Hanneke en Joost , Bruiloftreportage

Wij hebben Ilona & Rene als zeer prettig ervaren, na het kennismaking gesprek wisten wij het zeker; IKfotografie gaat onze bruiloft fotograferen. Alles kan en niks is te gek werd ons gezegd! Op onze bruiloft op 14-06-2019 hadden wij geweldig weer, wij hadden zelf een aantal prachtige bloemenvelden gevonden om door Ilona & Rene prachtige foto’s te laten schieten. De foto’s die wij nu al gezien hebben zijn echt super! Ilona & Rene zijn gezellig aanwezig en stellen je op het gemak. De hele dag, ook tijdens het fotomoment hebben we geen een keer geposeerd voor een foto. We kijken uit naar de rest van de foto’s en al helemaal het album!

Liefs Rik & Patricia

Patricia en Rik , Bruiloftreportage

René en Ilona hebben supermooie foto’s gemaakt van onze bruiloft! We zijn er heel blij mee. En omdat ze met z’n tweeën zijn, krijg je ook de onverwachte momenten “naast de fotoshoot” vastgelegd. Ik kan IK-fotografie aan iedereen aanraden!

PS: René en Ilona zijn ook nog een twee hele leuke mensen. We hebben tijdens de shoot veel plezier gehad. En het contact achteraf verliep heel soepel!

Martine Berden, Bruiloftreportage

Een absolute aanrader, gepassioneerde fotograferen met een fantastisch eindresultaat!

Leonie Assink, Bruiloftreportage

Wij, Bart en Amy hebben de fotografen van IKfotografie als zeer prettig ervaren. Het zijn enthousiaste en creatieve artiesten die oog voor detail hebben. Ze wisten keer op keer het juiste moment vast te leggen. Tijdens de ceremonie en de borrel hebben we eigenlijk niet door gehad dat de fotografen aanwezig waren, mede hierdoor is het resultaat ongedwongen en puur geworden. Daarnaast hebben wij met het avondfeest gebruik gemaakt van de photobooth van ja IK lach. Dit was een zeker een positieve aanvulling op onze al “perfecte” dag.

Wij willen Ilona en Rene dan ook bedanken voor deze onvergetelijke dag.

Amy en Bart, Bruiloftreportage

Afgelopen 5 oktober heeft IK onze bruiloft vastgelegd en wat zijn wij blij dat wij voor IK hebben gekozen.
Zij hebben onze dag echt zo vastgelegd zoals wij zijn, heerlijk ontspannend en hebben echt het maximale uit de dag gehaald.
Tijdens de eerste kennismaking hadden wij gelijk al een goed gevoel over IK en dat kreeg ik bij hun binnenkomst op de bruiloft zelf ook weer.

Heel veel momenten niet door gehad dat ze er waren, en dat zie je ook terug aan de foto’s. Ontspannen foto’s, foto’s die laten zien wie wij zijn. En dat is zéker gelukt!
Wat een geweldige foto’s hebben jullie geschoten!
Bedankt voor alles! 😍

Kirsten en Marco, Bruiloftreportage

René en Ilona zijn de beste, leukste en meest creatieve fotografen die je maar kunt wensen. Zij hebben op onze bruiloft gefotografeerd en denken geweldig goed mee, lossen zelfs crises op en zijn er precies op het juiste moment zonder dat je merkt dat ze er zijn. Het resultaat is ook super: fantastische foto’s! Wij raden het topteam van IKfotografie echt iedereen aan!!!

Carina en Jurrian, Bruiloftreportage

Door de mooie foto’s die Ilona & René hebben gemaakt op onze bruiloft, kunnen wij nu nagenieten van die fantastische dag. Zij zijn professioneel, maar erg sociaal onder de mensen en zeer prettig in de omgang.
Dank jullie wel voor jullie personal touch, leek alsof we jullie al jaren kenden.
Wij gaan zeker genieten van de foto’s.
Hartstikke bedankt,
Soso lobi

Licenda en Bas Dekkers

Licenda en Bas, Bruiloftreportage

Onze bruiloft is fantastisch vastgelegd door IKfotografie. Rene en Ilona zijn persoonlijk en gezellig! Ze Maken spontane hippe foto’s ook de fotos met drone zijn erg gaaf geworden!!

Nienke en Koen, Bruiloftreportage

Afgelopen week getrouwd. Vooraf een zeer prettig gesprek gehad met Rene en Ilona over onze wensen en hun mogelijkheden. De dag zelf was fantastisch en wat was het fijn om Ik fotografie aanwezig te hebben voor de foto’s. Erg prettig om 2 fotografen te hebben die zich kunnen opsplitsen om al vanaf het eerste moment alles vast te leggen. Tijdens gehele dag een zeer ontspannen en relaxte sfeer waarbij we mede dankzij hun erg veel hebben gelachen. s Avonds en de volgende dag al enkele foto’s en een kort filmpje mogen ontvangen en wat zijn we blij met het resultaat tot nu toe. Wachten met smart op de resterende foto’s. Wat ons betreft is Ik fotografie een echte aanrader!

Saskia en Erwin, Bruiloftreportage

Voor iedereen die nu door deze recensies scrollt en nog twijfelt om IKfotografie te boeken voor je bruiloft, stop maar! Ik heb lang getwijfeld welke fotograaf we moesten kiezen. Veel vergeleken en uiteindelijk na een kennismaking met Ilona op de trouwbeurs de knoop doorgehakt. Wat zijn we blij dat we voor IKfotografie gekozen hebben. Wij hebben vanavond samen met familie alle foto’s bekeken en hebben de dag écht opnieuw beleefd. Met René en Ilona heb je niet alleen twee ontzettend leuke mensen bij op je bruiloft, ze maken echt onwijs mooie foto’s. Ze velrstaan hun vak, hebben oog voor detail en zijn flexibel. Ze denken mee, zijn relaxt en precies. Wij zijn op 5 juli getrouwd, hadden op 7 juli al 75 foto’s binnen en nu, 3 weken later, hebben we alle foto’s al bewerkt ontvangen. Het zijn er superveel en ze zijn allemaal even mooi. Nogmaals bedankt René en Ilona!

Jolyn en Richard, Bruiloftreportage

Afgelopen vrijdag hebben Renee en Ilona onze bruiloft vastgelegd. Wat hebben we genoten!! De eerste foto’s al de dag erna mogen ontvangen en wat zijn ze mooi geworden..! Erg veel lol gehad met Rene en Ilona en het belangrijkste, ook met elkaar!! Bij veel foto’s hebben we niet eens door gehad dat ze aan het fotograferen waren waardoor het mooie spontane foto’s zijn geworden en dit wilden we ook graag! Rene en Ilona, nogmaals hartstikke bedankt en we wachten vol spanning het fotoboek en de rest van de foto’s af

Kim en Kevin , Bruiloftreportage

Afgelopen vrijdag heeft IK onze bruiloft vastgelegd. Dit is voor ons op een hele fijne/goede manier verlopen. Door de interactie met elkaar, voelden wij ons op ons gemak. Hierdoor zijn wij vastgelegd zoals wij zijn! Afgelopen zondag al een eerste selectie mogen ontvangen. We hadden al wat onbewerkte foto’s op de dag zelf gezien, dus wisten een beetje wat we konden verwachten, maar de ontvangen foto’s overtrof onze verwachtingen!

Onze eerste ervaring was met Rene op een bruidsbeurs, waarin we meteen een klik voelden. Rene nam op de beurs alle tijd voor ons en kon een aantal vragen al beantwoorden door met foto’s uit het portfolio te komen. Hierdoor hadden we direct een goed gevoel en hadden we de keuze al gemaakt. Het feit dat ze altijd met zijn tweeën werken, zorgt voor dat beetje extra. Daardoor zijn er van mijn man en mij mooie foto’s van het aankleedmoment gemaakr. Maar ook hebben ze beide een andere kijk en creativiteit, waardoor er altijd een uniek plaatje bij zit!

Kortom Rene en Ilona heel erg bedankt dat jullie dit voor ons hebben willen doen!

Michelle en Lex, Bruiloftreportage

Wij hebben Rene en Ilona als enorm meedenkend en pro actief ervaren. Ze zijn ongelooflijk prettig in de omgang en doe net alles aan om de sfeer van de dag zo goed mogelijk vast te leggen. Je merkt duidelijk de passie van beiden voor het fotograferen. Ze hebben onze dag(en) niet alleen mooi vastgelegd, maar daardoor ook daadwerkelijk mooier gemaakt!

Thomas en Dominique, Bruiloftreportage

Wij hebben dankzij Rene en Ilona prachtige foto’s om terug te kijken, zij hebben onze trouwdag geweldig vastgelegd.
Het feit dat ze met zn tweeën zijn heeft echt alleen maar voordelen. Ieder kunnen ze hun eigen ding doen; apart van elkaar maar ook tegelijk vanuit een ander perspectief. Ilona en Rene zijn ook nog eens heel aardig en weten je op je gemak te stellen. Tijdens het feest waren zij bijna onzichtbaar en mengden gezellig tussen de gasten. Bedankt!!!

Elvira en Erwin , Bruiloftreportage

Dankzij René en Ilona hebben wij super mooie foto’s aan onze bruiloft over gehouden! Het was ook leuk dat er foto’s gemaakt zijn met een drone. Heel speciaal! Bedankt hiervoor!

Sylvia Vruwink-Aalbers, Trouwreportage