Genomineerd voor de Bruidsfoto Award

Hoe gaaf !

Uit 1250 inzendingen zit onderstaande foto tussen de laatste 10 in de categorie emotie.

Wauw! 

In december 2019 kreeg Ilona een telefoontje dat we genomineerd zijn. Wauw! We dachten eigenlijk dat we überhaupt pas 13 januari de uitslag zouden horen en als je dan in december al het telefoontje krijgt, dan ben je helemaal verbaasd.
Een eer dat we uit alle 1250 foto’s gekozen zijn. Hoe een hobby uitgelopen is tot ons bedrijf en dan als bekroning deze nominatie. 

Het moment

Op het moment dat de foto genomen werd stond vader met zijn dochter Moniek klaar om haar te begeleiden naar haar toekomstige man en zodat hij haar kan weggeven. Op het moment dat ze klaar stonden kreeg Moniek een traan die met een mooie glimlach wordt weggehaald door haar vader. Die blik van haar vader naar zijn dochter is naar ons idee goud waard. 

Deze foto hebben we alleen kunnen maken, omdat wij altijd met twee fotografen op een bruiloft zijn. Rene stond bij het altaar klaar en had net een foto gemaakt van Marcel de bruidegom die net was komen aanlopen. Ilona stond verdekt opgesteld, om het moment te vangen dat de bruid met haar vader kwam aanlopen. Dit maakte dat Ilona de ruimte had om deze foto te maken. Ilona stond eigenlijk even in het beeld van Rene, maar omdat je na al die jaren super goed teamwork hebt, weet je dat de ander iets heeft gezien wat de moeite waard is en dat was het! Het is echt goed teamwork om een foto als deze te kunnen maken.

Wat maakt dat we deze foto hebben uitgekozen?

We hebben voor deze foto gekozen omdat de puurheid en de emotie goed te zien is. Dit is voor veel bruiden een herkenbaar beeld: het moment waarop je beseft dat je nu echt gaat trouwen en dat je vader degene is die je weg mag geven.

Wij zijn super vereerd dat wij elke keer zulke prachtige bruiloften mogen vastleggen. Dit kan alleen als je dit met elkaar doet! De klik met het bruidspaar is wat ons betreft één van de belangrijkste factoren in het vastleggen van de bruiloften. Vanuit passie hebben we onze hobby zo ver kunnen uitbreiden en staan we elke bruiloft te genieten. Het was daarom extra gaaf dat dit bekroond wordt door deze nominatie. Nu is het aan het publiek en wij kijken nu al uit naar de uitreiking.

Kranten? 

Hoe bijzonder is het dat we verschillende kranten hebben gehaald. Zo gaaf! Klik op onderstaande kranten en jullie krijgen het hele bericht te lezen.

Oh ja en als jullie meer foto’s willen zien van deze bruiloft kunnen jullie HIER klikken.

Update maart 2020

We krijgen vragen over hoe het verder gaat met onze nominatie van de Bruidsfoto Award 2020 in combinatie met de ontwikkeling omtrent Corona?
De recent afgekondigde maatregelen maakt dat de verkiezing van de Bruidsfoto Award 2020 verzet wordt.

Wat betekent dit?
Er kan gestemd worden tot 11 juli 2020.
Op 11 mei en 11 juni zal er een tussentijdse update gegeven worden van de stemmen en kunnen we zien of onze foto in de top 5 staat. Het wordt dus extra spannend!

Wanneer komt de uitslag?
Op 7 september de BFA 2020.

ja IK stem:

7 September 2020:

We zijn bij de laatste drie geëindigd maar net niet de eerste plek gehaald! We zijn ondanks dat we niet hebben gewonnen, trots op de nominatie en dankbaar dat er zoveel mensen op onze foto gestemd hebben.  

Super bedankt! 
Rene en Ilona

CONTACT IK