Welke persoonsgegevens verwerkt IKfotografie.nl

Om jouw overeenkomst die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

 

Naam en adresgegevens

Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer. Je adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen, om contact op te nemen of om langs te komen voor een kop koffie (mocht je ons een keer uitnodigen).

Bedrijfsgegevens

Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres

We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij IKfotografie. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer

Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen in een noodgeval of om je input te vragen.

Inloggegevens en klantnummer

Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je deze gegevens deelt kunnen inloggen. Ook maken we een uniek klantennummer aan waarmee we je sneller kunnen helpen.

Betaalgegevens

We slaan betaalgegevens – zoals je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Voor de verwerking van je betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen. Bij een bestelling maken we zowel een uniek offertenummer als factuurnummer aan die gekoppeld worden aan je account.

Overige persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat we via supporttickets, socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

 

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:
  • het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat je bijvoorbeeld kan inloggen in je controlepaneel;
  • het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
  • het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten jij graag in onze diensten terugziet;
  • het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen advertenties op Google of Facebook te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben;
Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.
Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

Wanneer iemand ons een miljoen euro biedt om zomaar je persoonsgegevens te mogen kopen, zullen we hem vriendelijk de deur wijzen. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

 

Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten

We zetten betaaldiensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken.

Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting

Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in het volgend geval:

Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties

We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe productpagina bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkersovereenkomt mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google .

Onze haviksogen, spierballen en scherpe afspraken zorgen ervoor dat je gegevens goed worden beschermd en beveiligd, ook nadat ze gedeeld zijn met een andere partij.

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via je controlepaneel of mail naar info@ikfotografie.nl .

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren door vanuit je controlepaneel een bericht te sturen.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

 

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

 

Bedrijfsnaam: Katier
Adres: Markesingel 43, 7496 BA, Hengevelde
E-mailadres: Info@ikfotografie.nl
KvK-nummer: 65547292
Btw-nummer: NL125974449B01


Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen.
Deze pagina toont altijd de laatste versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 9 mei 2018.