LogoFotografie
Voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Rene Katier.  Samen met mijn vriendin Annemieke woon ik in Hengevelde. Mijn interesse in techniek – en met name fotografie – heb ik al van jongs af aan. Sinds die tijd heb ik veel camera’s, lenzen en toebehoren versleten en is mijn liefde voor fotografie gegroeid.

Alhoewel ik alle aspecten van fotografie bewonder, ligt de focus op bruiloftsfotografie, het fotograferen voor bedrijven en fotoshoots. Hier heb ik mij de afgelopen jaren verder in gespecialiseerd. Ik ga met passie voor een leuke en goede samenwerking, het beste resultaat en een eerlijke prijs.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bespreek graag alle opties en denk graag met u mee!

IVI_7750-Kopie1

6

Fotografen

18

Awards

50+

Bruiloften

9

Jaren ervaring

Onze diensten

We hebben veel ervaring met:

Bruiloften

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Wat leuk dat jullie gaan trouwen en interesse hebben in ons als trouwfotograaf.


Portretten

Hoe leuk is het om professionele foto’s te hebben van jezelf, je familie en gezin of je (aanstaande) echtgenoot? Samen zoeken we naar de beste locatie die aansluit bij de uitstraling die jij graag wilt hebben op de foto’s.

Zakelijk

Belangrijke onderdelen voor een goede foto zijn bijvoorbeeld resolutie, belichting, scherpte en bewerking. Deze onderwerpen kunnen de foto’s een identiteit geven die past bij uw imago.

Ons Team

Ontmoet hier ons team

Rene
Ik ben de eigenaar van Ja, IK Lach Fotografie. Met mij zal je het meeste contact hebben. Stuur mij gerust een berichtje als je vragen hebt.
Berdien
Berdien is onze fotograaf vanuit Berdien Valk Fotografie.
Joost-Jaiklach-ikfotografie-foto
Joost
Joost is de krullenbol vanuit Joostograaf.
Contact

Zoek je een fotograaf?

Ons verhaal begint bij jullie verhaal. Jullie avontuur samen gaat beginnen en wat een eer om hier wellicht onderdeel van te mogen zijn.

Het allerbelangrijkste is dat jullie straks deze bijzondere dag kunnen herbeleven, dat herinneringen bewaard blijven, maar ook de dingen die je soms vergeet. We zijn getraind en ervaren in het herkennen van de belangrijkste momenten, maar nemen ook de tijd om de details vast te leggen. Zo creëren wij jullie totale plaatje, met een verhaal die zichzelf verteld.